nuvol

El nou programari de nòmines I.Cloud.Payroll de iDEAN inclou tota la reglamentació vigent del Govern d’Andorra, com també la reglamentació de la CASS per la liquidació de les cotitzacions, el control i el pagament de l’IRPF, les domiciliacions de pagament a través de fitxers ABA, una completíssima opcions de funcionalitats pel control d’empleats, una gestió documental per tractar la documentació impresa i un Business intelligence (BI) per l’anàlisi de la informació mitjançant quadres de comandament i objectes Excel.

El programa està pre-configurat de manera que pugui ser utilitzat de manera immediata. També podràs importar de forma ràpida i àgil tota la teva actual informació de manera que tot tingui la continuïtat desitjada.

I.Cloud.Payroll es complementa amb l’opció Web del “Portal del treballador”, on els empleats poden interactuar amb el departament de RR.HH. per a demanar les seves vacances, informar de les absències, consultar, imprimir i signar el butlletí de treball i d’altres funcions per facilitar tota la gestió personal.