nuvol

QUI SOM?

Som una empresa andorrana nascuda l'any 2013 amb l’objectiu de potenciar la competitivitat de les empreses d’Andorra, mitjançant el CLOUD COMPUTING.

Avui en dia ja no cal tenir una infraestructura informàtica ni una sala especial pel servidor amb personal especialitzat que sàpigui manegar-ho. Ara tot és més senzill i dinàmic gràcies al nostre SOFTWARE.
L'únic que es necessita és una connexió a Internet!


QUE OFERIM?

Disponibilitat immediata d'un software potent, àgil i intuïtiu, sempre actualitzat i disponible simplement mitjançant una connexió a Internet.
Perquè sabem que:

TENIR SEMPRE CONTROLAT EL NEGOCI ÉS LA CLAU DE L'ÉXIT
Conèixer les despeses és tan important com augmentar els ingressos, per aixó tenim eines per què gestionis els teus projectes, obres o els teus estocs fàcilment.

COMPLIR LA NORMATIVA ANDORRANA ET DEIXARÀ DORMIR TRANQUIL
Els nostres programes de gestió i comptabilitat treballen segons la normativa andorrana i si es produeix algun canvi ho veuràs sempre actualitzat i de forma gratuïta. Oblida't de calcular les liquidacions de tributs, el programa ho farà per tu sempre de manera automàtica.

LA SEGURETAT I FIABILITAT ÉS MOTIU DE CONFIANÇA
No et preocupis mai pel teu ordinador, a iDEAN es fan dues còpies de seguretat diàries automàticament, així les teves dades estan sempre segures i disponibles des d'on vulguis i quan vulguis.

Les solucions SAAS (de software com a servei) son el nou paradigma per fer negocis. Disponible amb la tarifa plana que més s'adapti a les teves necessitats i que pots cancel·lar en qualsevol moment sense permanència .CONSULTA LES NOSTRES TARIFES

Utilitzem com a motor de l'aplicació Velneo V7, líder en el seu sector; la plataforma més àgil i ràpida que existeix al mercat.

Demana'ns una demostració al +376 870 007 o a info@idean.ad

T'ESTEM ESPERANT! RESERVA ARA LA PRIMERA CONSULTA GRATUÏTA.