nuvol

EL NOSTRE SOFTWARE

A iDEAN hem dissenyat una completa oferta de gestió empresarial, comptabilitat i de gestió de punt de venda, que pots utilitzar immediatament. Només has d’informar al sistema de com ha d’actuar mitjançant un mòdul de parametrització i en molt poc temps començaràs a treballar.

Mai havia estat tan senzill. A un sol click ho tindràs al teu abast!

El nostre ERP conté una amplíssima oferta de funcionalitats que s’adaptaran a les teves necessitats: des del control total dels articles, magatzems i serveis, passant per una sofisticada però fàcil gestió comercial amb tot el necessari per a comprar i vendre.

La comptabilitat està estretament connectada amb l’ERP. Disposes d’informes ja preparats segons la normativa vigent andorrana, que informaran de tot el que passa dins del teu negoci.

Tindràs preconfigurats tots els requeriments que necessites pel control dels teus tributs (IGI, IRNR, IRPF, etc.). Podràs gestionar des d'una sola finestra tot el control de tresoreria.

A més a més, si és necessari, podràs disposar d'un TPV per controlar tot el teu front-office, connectat en temps real amb l'ERP i la comptabilitat.

¿Encara tens dubtes? T'ensenyem com funciona:

Comprova en solament 6 minuts la seva potència...

ACCESSOS ON VULGUIS
Podràs connectar-te des de qualsevol lloc i a l'hora que vulguis. Sempre amb una connexió segura i amb qualsevol dispositiu.

BACKUP AUTOMÀTIC
No hauràs de preocupar-te per la seguretat de les teves dades, tots els dies farem el teu backup, que podràs descarregar quan vulguis.

ASSISTÈNCIA
No et preocupis pels problemes, pots comptar amb nosaltres per resoldre tots els dubtes i realitzarem la formació que necessitis.

CONSULTA LES NOSTRES TARIFES