iDEAN - TERMES I CONDICIONS

RESUM

Aquest lloc web és dirigida per iDEAN. Mentres siguis a la nostra web, els termes “nosaltres”, “ens” i “el nostre” refereix a iDEAN. iDEAN ofereix aquest lloc web, incloent tota la informació, les eines i els serveis disponibles des d'aquest lloc a tu, l'usuari, condiciona la vostra acceptació de tots els termes, condicions, pòlisses i els anuncis constats aquí. Per visitar el nostre lloc i/ o adquirir alguna cosa des de nosaltres, compromets en el nostre “Servei” i acceptes ser lligat pels termes següents i condicions (“Termes de Servei”, “Termes”), incloent aquells termes addicionals i les condicions i les pòlisses referenciades disponible per hyperlink. Aquests Termes de Servei s'apliquen a tots els usuaris del lloc, incloent sense limitació de usuaris navegadors, venedors, clients, mercaders, i/ o col·laboradors de contingut. Si us plau llegeix aquests Termes de Servei curosament abans d'accedir o utilitzar el nostre lloc web. Per accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, acceptes ser lligat per aquests Termes de Servei. Si no acceptes tots els termes i condicions d'aquest acord, llavors no pots accedir el lloc web o utilitzar qualssevol servei. Si aquests Termes de Servei són considerats una oferta, l'acceptació és expressament fitada a aquests Termes de Servei. Qualsevol de les característiques noves o eines que siguin afegides a la tenda actual també serà subjecta als Termes de Servei. Pots revisar la versió més actual dels Termes de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservem el dret d'actualitzar, canviar o reposar qualsevol part d'aquests Termes de Servei per publicar actualitzacions i/o canvis al nostre lloc web. És la vostra responsabilitat de comprovar aquesta pàgina periòdicament. L’ús continuat o accés al lloc web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis. La nostra tenda és acollida damunt Shopify Inc. ens proporcionen amb l'en línia e-programa de comerç que ens permet per vendre els nostres productes i manté a tu.

SECCIÓ 1 - CONDICIONS DE BOTIGA ONLINE
En acceptar aquests Termes i condicions, representeu que teniu com a mínim la majoria d’edat al vostre estat o província de residència o que teniu la majoria d’edat al vostre estat o província de residència i ens heu donat el vostre consentiment per permetre que qualsevol dels vostres menors dependents utilitzi aquest lloc. No podeu utilitzar els nostres productes amb cap propòsit il·legal o no autoritzat ni, en l'ús del Servei, incompleixi les lleis de la vostra jurisdicció (incloses, però no limitades a les lleis de copyright). No heu de transmetre cap cuc ni virus ni cap codi de caràcter destructiu. Un incompliment o violació de qualsevol dels Termes donarà lloc a la terminació immediata dels vostres Serveis.

SECCIÓ 2 - CONDICIONS GENERALS
Ens reservem el dret a rebutjar el servei a qualsevol persona per qualsevol motiu en qualsevol moment. Enteneu que el vostre contingut (que no inclou la informació de la targeta de crèdit), es pot transferir sense xifrar i implicar (a) transmissions a diverses xarxes; i (b) canvis per conformar-se i adaptar-se als requisits tècnics de les xarxes o dispositius de connexió. La informació de la targeta de crèdit sempre es xifra durant la transferència a les xarxes. Vostè accepta no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre ni explotar cap part del Servei, ús del Servei o accés al Servei o qualsevol contacte del lloc web a través del qual es presti el servei, sense el permís exprés i per escrit de nosaltres. . Els encapçalaments que s’utilitzen en aquest acord s’inclouen només per comoditat i no limitaran o afecten d’altra manera aquests Termes.

SECCIÓ 3: ACURACITAT, COMPLETITAT I DIVERSITAT DE LA INFORMACIÓ
No som responsables si la informació disponible en aquest lloc no sigui exacta, completa o actual. El material d’aquest lloc es proporciona només amb informació general i no s’ha de confiar ni utilitzar-se com a única base per prendre decisions sense consultar fonts d’informació primàries, més exactes, més completes o més oportunes. Qualsevol confiança en el material d’aquest lloc és pel vostre risc. Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, necessàriament, no és actual i es proporciona només per a la vostra referència. Ens reservem el dret de modificar els continguts d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim l’obligació d’actualitzar cap informació del nostre lloc. Accepteu que és la vostra responsabilitat supervisar els canvis al nostre lloc.

SECCIÓ 4 - MODIFICACIONS DEL SERVEI I PREUS
Els preus dels nostres productes poden canviar sense previ avís. Ens reservem el dret en qualsevol moment de modificar o suspendre el Servei (o qualsevol part o contingut del mateix) sense previ avís. No serem responsables de vostè ni de tercers per cap modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció del Servei.

SECCIÓ 5 - PRODUCTES O SERVEIS (si escau)
Alguns productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i poden ser retornats o intercanviats només segons la nostra Política de devolució. Hem fet tots els esforços per mostrar amb la màxima exactitud possible els colors i les imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la visualització de qualsevol color del monitor de l’ordinador sigui exacta. Ens reservem el dret, però no estem obligats, a limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret cas per cas. Ens reservem el dret de limitar les quantitats de productes o serveis que oferim. Totes les descripcions de productes o preus de productes poden canviar en qualsevol moment i sense previ avís, a la nostra discreció. Ens reservem el dret de suspendre qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de qualsevol producte o servei realitzat en aquest lloc és nul·la quan està prohibida. No garantim que la qualitat de qualsevol producte, servei, informació o qualsevol altre material adquirit o obtingut per vostè compleixi les vostres expectatives o que es corregeixi qualsevol error al Servei.

SECCIÓ 6: ESCURACIÓ DE LA INFORMACIÓ DE FACTURACIÓ I COMPTA
Ens reservem el dret a rebutjar qualsevol comanda que realitzeu amb nosaltres. Podem, a la nostra discreció, limitar o cancel·lar les quantitats adquirides per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit i / o comandes que utilitzin la mateixa adreça de facturació i / o enviament. En el cas que modifiquem o cancel·lem una comanda, és possible que intentem notificar-ho contactant amb l’adreça de correu electrònic i / o l’adreça de facturació / número de telèfon proporcionats en el moment de la realització de la comanda. Ens reservem el dret a limitar o prohibir les comandes que, segons el nostre únic judici, semblin ser distribuïdes per distribuïdors, distribuïdors o distribuïdors. Accepteu proporcionar informació actualitzada, completa i exacta sobre la compra i el compte per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Accepteu actualitzar ràpidament el vostre compte i altra informació, incloses la vostra adreça de correu electrònic, els números de la targeta de crèdit i les dates de caducitat, de manera que puguem completar les vostres transaccions i contactar-vos si cal. Per obtenir més detall, consulteu la nostra Política de devolucions.

SECCIÓ 7 - EINES OPCIONALS
És possible que us proporcionem accés a eines de tercers mitjançant les quals no controlem ni tenim cap control ni entrada. Reconeixeu i esteu d’acord que proporcionem accés a aquestes eines “tal com és” i “segons estigui disponible” sense cap garantia, representació o condició de cap tipus i sense cap aval. No tindrem cap responsabilitat derivada o relacionada amb el vostre ús d’eines opcionals de tercers. Qualsevol ús per part d’eines opcionals que s’ofereixen a través del lloc és del tot sota el vostre propi risc i discreció i heu d’assegurar-vos que esteu familiaritzats i aprovant els termes sobre els quals es proporcionen les eines proveïdes per tercers proveïdors. També podrem, en el futur, oferir nous serveis i / o funcions a través del lloc web (inclosa la publicació de noves eines i recursos). Aquestes noves funcions i / o serveis també seran subjectes a aquestes Condicions del servei.

SECCIÓ 8 - ENLLAÇOS DE TERCERS PART
Alguns continguts, productes i serveis disponibles a través del nostre servei poden incloure materials de tercers. Els enllaços de tercers d’aquest lloc us poden dirigir a llocs web de tercers que no estiguin afiliats amb nosaltres. No som responsables d’examinar o avaluar el contingut ni l’exactitud i no garantim i no tindrem cap responsabilitat ni cap responsabilitat per a materials o llocs web de tercers, ni per a altres materials, productes o serveis de tercers. No som responsables de cap dany o perjudici relacionat amb la compra o l’ús de béns, serveis, recursos, contingut o qualsevol altra transacció realitzada en relació amb cap lloc web de tercers. Reviseu detingudament les polítiques i pràctiques d’un tercer i assegureu-vos d’entendre-les abans de realitzar qualsevol transacció. Les queixes, reclamacions, preocupacions o preguntes relacionades amb productes de tercers s’han d’adreçar al tercer.

SECCIÓ 9 - OBSERVACIONS DE L'USUARI, COMENTARI I ALTRES ENVIAMENTS
Si, a petició nostra, envia determinats enviaments específics (per exemple, inscripcions al concurs) o sense que ens ho sol·liciti, envia idees creatives, suggeriments, propostes, plans o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal o d’una altra manera. (col·lectivament, "comentaris"), esteu d’acord que podrem, en qualsevol moment, sense restriccions, editar, copiar, publicar, distribuir, traduir i utilitzar de qualsevol altra forma qualsevol comentari que ens envieu. Estem i no estem obligats (1) a mantenir cap comentari de confiança; (2) pagar una indemnització per qualsevol comentari; o (3) per respondre a qualsevol comentari. Podem, però no tenim l’obligació de supervisar, editar o eliminar els continguts que determinem a la nostra discreció que siguin il·legítims, ofensius, amenaçadors, libelosos, difamatoris, pornogràfics, obscens o objectibles d’altra manera o que violin la propietat intel·lectual de qualsevol part o aquests Termes de servei. . Accepteu que els vostres comentaris no violaran cap dret de cap tercer, inclosos els drets d'autor, marca comercial, privadesa, personalitat o qualsevol altre dret personal o de propietat. Així mateix, esteu d’acord que els vostres comentaris no contindran material gratuït o il·legal, abusiu o obscè, ni contindran virus informàtics o qualsevol altre programari maliciós que pogués afectar de qualsevol manera el funcionament del Servei o qualsevol lloc web relacionat. No podeu utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, pretengueu ser algú que no sigui vosaltres mateixos o que ens enganyem a nosaltres o a tercers quant a l’origen de qualsevol comentari. L’únic responsable dels comentaris que feu i de la seva exactitud. No ens assumim cap responsabilitat i no assumim cap responsabilitat pels comentaris publicats per vostè o per tercers.

SECCIÓ 10 - INFORMACIÓ PERSONAL
L’enviament d’informació personal a través de la botiga es regeix per la nostra Política de privadesa. Per veure la nostra Política de privadesa.

SECCIÓ 11: ERRORS, INACCURACIONS I OMISSIONS
De vegades, pot haver-hi informació al nostre lloc o al Servei que contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin relacionar-se amb descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, despeses d’enviament de productes, temps de trànsit i disponibilitat. Ens reservem el dret de corregir qualsevol error, inexactitud o omissió i modificar o actualitzar informació o cancel·lar comandes si qualsevol informació del Servei o en qualsevol lloc web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (inclòs després d’haver enviat la vostra comanda) . No ens comprometem a actualitzar, modificar o aclarir informació del Servei o en qualsevol lloc web relacionat, inclosa, sense cap limitació, la informació sobre preus, excepte com exigeixi la llei. No s'ha d'aplicar cap data d'actualització o actualització especificada al Servei ni a cap lloc web relacionat per indicar que tota la informació del Servei o en qualsevol lloc web relacionat s'ha modificat o actualitzat.

SECCIÓ 12 - USOS PROHIBITS
A més d’altres prohibicions que s’estableixen a les Condicions del servei, se li prohibeix utilitzar el lloc o el contingut del mateix: (a) per a propòsits il·lícits; (b) sol·licitar a altres persones que facin o participin en actes il·lícits; (c) violar qualsevol normativa, normes, lleis o ordenances locals internacionals, federals, provincials o estatals; (d) incomplir o violar els nostres drets de propietat intel·lectual o drets de propietat intel·lectual d'altres persones; (e) assetjar, abusar, insultar, perjudicar, difamar, calumniar, disgustar, intimidar o discriminar en funció del gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, origen nacional o discapacitat; (f) enviar informació falsa o enganyosa; (g) carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que o pugui utilitzar-se de qualsevol manera que afecti la funcionalitat o funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs web o Internet; (h) recopilar o fer un seguiment de la informació personal d'altres; (i) per fer missatges de correu brossa, phish, pharm, pretext, aranya, rastreig o rascat; (j) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) interferir o eludir les funcions de seguretat del Servei o qualsevol lloc web relacionat, altres llocs web o Internet. Ens reservem el dret de rescindir l’ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels usos prohibits.

SECCIÓ 13 - DECLAMACIÓ DE GARANTIES; LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT
No garantim, representem ni garantim que l’ús del nostre servei sigui ininterromput, puntual, segur o lliure d’errors. No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l’ús del servei siguin exactes o fiables. Accepteu que de tant en tant podrem suprimir el servei per períodes indefinits de temps o cancel·lar el servei en qualsevol moment, sense previ avís. Accepteu expressament que el vostre ús o incapacitat d’utilitzar el servei és el vostre únic risc. El servei i tots els productes i serveis que se li subministren a través del servei (excepte com ens ho ha expressat expressament) es proporcionen "tal com és" i "tan disponibles" per al seu ús, sense cap representació, garanties ni condicions de cap tipus, ni expressa ni implícita, incloses totes les garanties o condicions implicades de comercialització, qualitat mercantil, forma física per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció. En cap cas, iDEAN, els nostres consellers, oficials, empleats, afiliats, agents, contractistes, interns, proveïdors, proveïdors de serveis o llicenciadors no seran responsables de cap lesió, pèrdua, reclamació o cap tipus directe, indirecte, incidental, punitiu, especial, o danys conseqüents de qualsevol tipus, inclosos, sense limitació beneficis perduts, ingressos perduts, estalvis perduts, pèrdua de dades, costos de substitució o danys similars, ja siguin basats en contracte, delicte (inclosa negligència), responsabilitat estricta o no, derivats de la seva l’ús de qualsevol del servei o de qualsevol producte adquirit mitjançant el servei, o per a qualsevol altra reclamació relacionada de qualsevol manera amb el seu ús del servei o qualsevol producte, inclòs, però sense limitar-se, qualsevol error o omissió en cap contingut o qualsevol altre pèrdua o dany de qualsevol tipus que es produeixi com a conseqüència de l’ús del servei o de qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès o posat a disposició del servei, fins i tot si se’ls informa de la seva possibilitat. Com que alguns estats o jurisdiccions no permeten l'exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüents o incidentals, en estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà al màxim que permeti la llei.

SECCIÓ 14 - INDEMNIFICACIÓ
Accepteu indemnitzar, defensar i mantenir inofensius iDEAN i el nostre pare, filials, afiliats, socis, oficials, directors, agents, contractistes, llicenciadors, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, interns i empleats, inofensius de qualsevol reclamació o demanda, incloses raonables. honoraris d’advocats, efectuats per qualsevol tercer per raó o per conseqüència de l’incompliment d’aquestes Condicions de servei o dels documents que incorporen per referència, o de la seva violació de qualsevol llei o dels drets d’un tercer.

SECCIÓ 15 - SEVERABILITAT
En cas que es determini que qualsevol disposició d’aquests Termes i condicions és il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta disposició serà, tanmateix, exigible en la mesura que ho permeti la legislació aplicable, i es considerarà que la part no aplicable d’aquestes Condicions de Servei, aquesta determinació no afectarà la validesa i l'executivitat de cap altra disposició restant.

SECCIÓ 16 - TERMINACIÓ
Les obligacions i els passius de les parts incorregudes abans de la data de finalització han de sobreviure a la finalització d'aquest acord a tots els efectes. Aquestes Condicions del servei són efectives, llevat que fins a vosaltres o nosaltres, siguin finalitzades. Podeu acabar aquestes Condicions del servei en qualsevol moment notificant-vos que ja no voleu utilitzar els nostres Serveis o quan deixeu d'utilitzar el nostre lloc. Si en el nostre únic judici incompliu o sospitem que haureu incomplert qualsevol termini o disposició d’aquests Termes i condicions, també podrem rescindir aquest acord en qualsevol moment sense previ avís i us fareu responsable de tots els imports deguts. fins i tot inclosa la data de finalització; i / o en conseqüència pot denegar-vos l’accés als nostres Serveis (o qualsevol part dels mateixos).

SECCIÓ 17 - CONVENI INTERIOR
La falta d’exercir o fer complir qualsevol dret o disposició d’aquests Termes i condicions no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició. Aquestes Condicions del servei i totes les polítiques o normes de funcionament publicades per nosaltres en aquest lloc o pel que fa al Servei constitueixen tot l’acord i la comprensió entre vostè i nosaltres i governen l’ús del Servei, substituint qualsevol acord, comunicacions i propostes anteriors o contemporanis. , ja sigui oral o per escrit, entre vosaltres i nosaltres (incloses, però sense limitar-se a, versions anteriors dels Termes del servei). Qualsevol ambigüitat en la interpretació d’aquests Termes i condicions no s’entén per part de la part redactora.

SECCIÓ 18: DRET GOVERN
Aquestes Condicions del servei i els acords separats pels quals us proporcionem els serveis seran regits i interpretats d’acord amb les lleis d'Andorra la Vella.

SECCIÓ 19 - CANVIS DELS CONDICIONS DE SERVEI
Podeu consultar la versió més actual de les Condicions del servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Ens reservem el dret, a la nostra discreció, d’actualitzar, canviar o substituir qualsevol part d’aquestes Condicions del servei publicant actualitzacions i canvis al nostre lloc web. És responsabilitat vostra revisar periòdicament els canvis del nostre lloc web. El vostre ús continuat o accés al nostre lloc web o al servei després de la publicació de les modificacions d’aquests Termes i Condicions suposa l’acceptació d’aquests canvis.

SECCIÓ 20 - INFORMACIÓ DE CONTACTE
Les preguntes sobre les Condicions del servei s'haurien d’enviar a l'adreça administracio@idean.ad.