iDEAN - Política de Privacitat

Aquesta Política de privacitat descriu com la vostra informació personal és recollida, utilitzada, i compartida al visitar o fer una compra des d'idean.ad (el "Lloc").

INFORMACIÓ PERSONAL RECOLLIDA

Quan visites el Lloc, automàticament recollim informació segura sobre el vostre dispositiu, incloent informació sobre el vostre navegador de web, adreça d'IP, fus horari, i algunes de les Cookies que són instal·lades en el vostre dispositiu. A més, mentre explores el Lloc, recollim informació sobre les pàgines de web individuals o productes que veus, quins llocs web et van referir al Lloc, i informació aproximada de com interactues amb el Lloc. Ens referim a aquesta informació recollida automàticament com "Informació del Dispositiu."

Recollim Informació del Dispositiu que utilitza les tecnologies següents:

- "Les galetes" són fitxers de dades que és col·loquen en el vostre dispositiu o ordinador i sovint inclou un identificador únic anònim. Per a més informació sobre galetes, i com fer per desactivar-les, visita http://www.allaboutcookies.org.
- "Fitxers de registre" segueixen ocorrent accions en el Lloc, i recollir les dades que inclouen la vostra adreça d'IP, mena de navegador, proveïdor de servei d'Internet, pàgines de sortida, i data/segells de temps.
- "Balises de web," "etiquetes," i "els píxels" són fitxers electrònics que solen informar de com explores el Lloc.

Quan parlem sobre "Informació Personal" en aquesta Política de privacitat, estem parlant tan sobre Informació de Dispositiu com Informació d'Ordre.

COM UTILITZEM LA VOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL?

Utilitzem la Informació d'Ordre que recollim generalment a realitzar qualssevol ordre col·locat a través del Lloc (inclòs processar la vostra informació de pagament, arranjant per embarcar, i proporcionant-te amb factures i/o confirmacions d'ordre). A més, utilitzem aquesta Informació d'Ordre a: Comunica amb tu;
Protegeix els nostres ordres per a frau o risc potencial;
Quan en línia amb les preferències que heu compartit amb nosaltres, proporcionat amb la informació o la publicitat relacionada als nostres productes o serveis.

NO SEGUIR
Per favor nota que no alterem el nostre recull de dades del nostre Lloc i utilitza pràctiques quan veiem una senyal de No Segueix des del vostre navegador.

CANVIS
Podem actualitzar aquesta política de privacitat en ordre de plasmar, per exemple, canvis a les nostres pràctiques o per altres operacions, raons legals o reguladores.

CONTACTA EUA
Per a més informació sobre les nostres pràctiques d'intimitat, si tens preguntes, o si t'agradaria fer una queixa, per favor contactar-nos per correu electrònic a administracio@idean.ad o pel correu que detallem a sota:

Crta. la Comella 23, Andorra la Vella, AD500, Andorra